Hotmail aanmelden

Hotmail aanmelden

Wilt u zich aanmelden bij Hotmail, de klassieke e-mailservice van Microsoft? Hoewel Hotmail officieel is getransformeerd naar Outlook.com, blijft het aanmelden bij Hotmail mogelijk en relevant voor velen. Ontdek hoe u toegang kunt krijgen tot uw geliefde Hotmail-account of een nieuw account kunt aanmaken binnen enkele stappen, ook als je een hotmail.be extensie gebruikt.

Aanmelden bij Hotmail: Stap-voor-stap

Stappenplan uitleg inloggen Hotmail:

  1. Ga naar Outlook website of klik hier: Hoewel Hotmail is geïntegreerd in Outlook.com, kun je je bestaande Hotmail e-mailadres gebruiken om in te loggen;
  2. Gebruik je Hotmail-adres: Klik op de ‘Aanmelden’-knop en voer je Hotmail e-mailadres in
  3. Wachtwoord: Voer je wachtwoord in. Ben je je wachtwoord bent vergeten? Geen nood, klik hier om je wachtwoord te herstellen;
  4. Toegang verkrijgen: Eenmaal ingelogd, heb je volledige toegang tot je e-mails en kun je genieten van alle moderne functionaliteiten die Outlook biedt.

De voordelen van Hotmail

Bij Hotmail.be aanmelden komt met vele voordelen. De voordelen die je hebt bij Hotmail.com en .be zijn hetzelfde als die van Outlook. Je krijgt toegang tot het grote ecosysteem van Microsoft, met daarin vele applicaties waar een groot deel van computers en telefoons op draaien. Denk bijvoorbeeld aan alle Office applicaties als Word en Excel. Voor deze applicaties is het nodig om een Microsoft account te hebben. Je kunt hiervoor met Hotmail inloggen, maar ook met alle andere domeinnamen van Microsoft. De meeste computers draaien ook op Windows als bestuurssysteem. Windows is ook onderdeel van Microsoft. Voor het inloggen in je Windows account, is het weer nodig om een Hotmail account te hebben.

Naast de toegang tot het grote ecosysteem, komt het Hotmail sign in aanmelden met vele voordelen voor het gebruiksgemak. Zo zijn er slimme features toegevoegd die je helpen bij het onderhouden van je mailbox. Ten eerste wordt er een waarschuwing gegeven wanneer je een mail verzendt zonder onderwerp of bijlage. Het probleem van een mailtje versturen is dat je het mailtje niet meer kunt veranderen eenmaal wanneer je het hebt verstuurd. Het is daarom belangrijk om alles in een keer goed te doen. Met de meldingen die je vertellen dat je bepaalde aspecten van een mail mogelijk bent vergeten, zal ieder mailtje op de goede manier verzonden worden. Een ander voordeel is dat je precies zult zien waar jij geïnteresseerd in bent. Berichten van bepaalde personen kun je bijvoorbeeld markeren als belangrijk zodat je dit mailtje nooit zult missen. Bovendien krijg je ook een notificatie wanneer je een mailtje binnenkrijgt.

Ten slotte zit er een geavanceerde filter waarmee je ongewenste mailtjes kunt verwijderen. Deze feature wordt volledig automatisch uitgevoerd. De ongewenste mailtjes komen in een aparte folder die je later kunt terug bekijken wanneer er een mailtje in beland is die toch wel belangrijk is. Echter zullen de meeste mailtjes in de juiste folder terechtkomen doordat het algoritme al zo veel ontwikkeld is. Na het Hotmail aanmelden zijn deze features al meteen in werking.

Hotmail inlog beveiliging

Wanneer je gebruik maakt van Hotmail, zal jouw account erg goed beveiligd zijn. Er wordt gebruik gemaakt van twee factor authenticatie om ervoor te zorgen dat er een extra stap nodig is om bij je account te komen.