Hotmail

Hotmail aanmelden

Bij Hotmail aanmelden is iets dat steeds minder vaak voorkomt. Hotmail is de vorige mail service van Microsoft. Deze mail service heeft meerdere extensies voor verschillende landen als MSN Hotmail be. Hotmail is naar de achtergrond verdwenen om plaats te maken voor het nieuwe mail platform Outlook. Toch kun je nog steeds een Hotmail account aanmaken. Het hebben van een Hotmail account is verouderd, maar toch zijn er een groep gebruikers die nog steeds actief gebruik maken van een Hotmail account.

Zo moet je bij Hotmail aanmelden?

Het aanmelden bij Hotmail gaat in principe net zo eenvoudig als het aanmelden bij Outlook. Het verschil is dat er niet wordt weergegeven hoe je bij Hotmail moet aanmelden. Alles wat met Hotmail te maken heeft is namelijk weg waardoor het zonder de kennis lastig is om een account aan te maken. Om een Hotmail account aan te maken moet er naar de website worden gegaan. Daar kun je via een button een nieuw account aanmaken. Vervolgens kun je normaal alle gegevens invullen. Waar je wel op moet letten, is dat je bij het kiezen voor een naam van de mail het juiste domein kiest. Het domein staat automatisch op het gebruiken van Outlook. Dit is echter te veranderen naar alle voorgaande domeinnamen van Microsoft. Hier kun je de optie vinden om Hotmail te kiezen als domeinnaam.

De voordelen van Hotmail

Bij Hotmail aanmelden komt met vele voordelen. De voordelen die je hebt bij Hotmail zijn hetzelfde als die van Outlook. Je krijgt toegang tot het grote ecosysteem van Microsoft, met daarin vele applicaties waar een groot deel van computers en telefoons op draaien. Denk bijvoorbeeld aan alle Office applicaties als Word en Excel. Voor deze applicaties is het nodig om een Microsoft account te hebben. Je kunt hiervoor met Hotmail inloggen, maar ook met alle andere domeinnamen van Microsoft. De meeste computers draaien ook op Windows als bestuurssysteem. Windows is ook onderdeel van Microsoft. Voor het inloggen in je Windows account, is het weer nodig om een Hotmail account te hebben.

Naast de toegang tot het grote ecosysteem, komt het Hotmail sign in aanmelden met vele voordelen voor het gebruiksgemak. Zo zijn er slimme features toegevoegd die je helpen bij het onderhouden van je mailbox. Ten eerste wordt er een waarschuwing gegeven wanneer je een mail verzendt zonder onderwerp of bijlage. Het probleem van een mailtje versturen is dat je het mailtje niet meer kunt veranderen eenmaal wanneer je het hebt verstuurd. Het is daarom belangrijk om alles in een keer goed te doen. Met de meldingen die je vertellen dat je bepaalde aspecten van een mail mogelijk bent vergeten, zal ieder mailtje op de goede manier verzonden worden. Een ander voordeel is dat je precies zult zien waar jij geïnteresseerd in bent. Berichten van bepaalde personen kun je bijvoorbeeld markeren als belangrijk zodat je dit mailtje nooit zult missen. Bovendien krijg je ook een notificatie wanneer je een mailtje binnenkrijgt.

Ten slotte zit er een geavanceerde filter waarmee je ongewenste mailtjes kunt verwijderen. Deze feature wordt volledig automatisch uitgevoerd. De ongewenste mailtjes komen in een aparte folder die je later kunt terug bekijken wanneer er een mailtje in beland is die toch wel belangrijk is. Echter zullen de meeste mailtjes in de juiste folder terechtkomen doordat het algoritme al zo veel ontwikkeld is. Na het Hotmail aanmelden zijn deze features al meteen in werking.

Hotmail inlog beveiliging

Wanneer je gebruik maakt van Hotmail, zal jouw account erg goed beveiligd zijn. Er wordt gebruik gemaakt van twee factor authenticatie om ervoor te zorgen dat er een extra stap nodig is om bij je account te komen.