Proximus mail

Proximus mail aanmelden

Tips en trucs voor het aanmelden bij Proximus mail. Klanten kunnen overal ter wereld e-mail lezen, beantwoorden en versturen en met onze hulp en instructies kun je gemakkelijk inloggen op Mijn Proximus webmail. Daarnaast laten wen je zien hoe je je wachtwoord kunt herstellen/wijzigen, mailbox instellen, imap, pop3 en smtp instellingen vinden op alle apparaten en devices. Of je nu werkt op iPhone, iPad, tablet, notebook, computer, pc, laptop of mobiel gsm, het maakt daarbij niet uit of deze draait op een besturingssysteem van Windows, Android, Linux, Apple iOS of MAC OS.

Bij Proximus mail aanmelden komt met een aantal voordelen die je niet zult krijgen bij andere providers van een mail service. Voor het gebruiken van een mail heb je erg veel keuze. Voor het kiezen van de soort mail heb je 3 keuzes. Na het kiezen van de soort mail zijn er veel verschillende providers die de service voor jou aanbieden. Door de grote hoeveelheden kan het best lastig zijn om een mail provider te kiezen waar jij tevreden mee zult zijn. Iedere mailprovider heeft namelijk andere eigenschappen die beter werken voor verschillende gebruikers. Proximusmail is een van de providers waar je uit kunt kiezen. Hier zul je een aantal redenen vinden waarom je voor deze mailprovider moet kiezen en voor wie het eigenlijk is bedoeld.

Zo moet je bij Proximus mail aanmelden

Het aanmelden bij de webmail van Proximus is vrij simpel. Je maakt gratis een account aan op de site en logt hier vervolgens mee in. De mail pagina van deze aanbieder is in het begin vrij lastig te vinden wanneer je niet weet waar je naar moet zoeken. Dit komt doordat deze internetprovider meerdere diensten aanbiedt dan alleen een mail service. Denk bijvoorbeeld aan een internet of TV abonnement. Rechts boven in de hoek kun je een knop vinden die je doorstuurt naar de inlog pagina voor de mail. Hier kun je bij je webmailaccount aanmelden. Naast de webpagina kun je na het maken van een account ook gebruik maken van de Proximus app, deze is te downloaden op je telefoon. Hiermee kun je met een druk op de knop al in je e-mail komen in plaats van eerst naar internet gaat om op de webpagina te komen.

Eigenschappen van Proximus mail

Proximus mail focust zich vooral op de veiligheid van de gebruikers. Bij veel mail providers is het verzenden van mails niet zo veilig als je denkt. Vooral bij webmails is het zo dat de inbox van gebruikers worden opgeslagen op externe servers. In eerste instantie is dit niet erg, maar de mail provider kan makkelijk bij deze informatie komen. Dit gebeurt ook veel bij populaire providers als Gmail en Outlook. Jouw informatie wordt verkocht aan andere bedrijven en kunnen vervolgens bijvoorbeeld gerichte advertenties of mails versturen. Bij deze provider heb je dit probleem niet. Hoewel Proximus ook website gebaseerd is, wordt er een hoge beveiligingsstandaard ingezet. Dit betekent dat er een protocol is om nooit de informatie van gebruikers te lezen voor commerciële doeleinden.

Een ander eigenschap is de spamfilter en antivirus. Deze twee functies worden automatisch voor je aangezet zodat je er al gebruik van maakt wanneer het aanmelden hebt voltooid. De antispam zorgt ervoor dat je nooit spam mailtjes zult ontvangen. De spam wordt geïdentificeerd en vervolgens in een aparte folder gestopt. Zo blijft je mailbox van proximus schoon en zul je alleen de belangrijke mailtjes zien waar je echt interesse in hebt. Het antivirus zorgt ervoor dat je veilig ieder mailtje kunt openen. Tegenwoordig kan een computervirus overgedragen worden op verschillende manieren. Dit kan ook via de mail gebeuren.

Voor wie is Proximus webmail bedoeld?

Wanneer je vooral veilig op het internet wilt zitten, is bij Proximus webmail een goede keuze. Jouw activiteiten online zijn makkelijk traceerbaar. Veel commerciële bedrijven maken hier gebruik van. Wanneer je minder zichtbaar wilt zijn voor deze bedrijven, kun je gebruik maken van de webmail. De gebruikers van deze internetaanbieder stellen veiligheid bovenop. Dit betekent dat de mails goed worden beveiligd zodat enkel de ontvanger voor wie het bedoeld is de inhoud kan lezen.